Letgo hesap silme – Letgo hesap kapatma nasıl yapılır?

Bu yazımızda sizlere Letgo hesap silme yani aynı işlemin diğer adı Letgo hesap kapatma nasıl yapılır onu göstereceğiz. Letgo hesabını silmeden önce dikkat edilmesi gerekenler neler bunlardan bahsederek, telefondan ve bilgisayardan Letgo hesap silme nasıl yapılır görsellerle destekleyerek anlatacağız. Letgo üyelik silme işleminden sonra neler olur ve Letgo hesabı silme işleminden sonra hesabınızı yeniden aktif edebilir misiniz sorularını da mutlaka gidereceğimizden emin olabilirsiniz.

Günümüzde Letgo gibi birçok uygulama var. İnsanlar bu uygulamalar sayesinde evlerinde kullanmadığı eşyaları satabilir veya evlerine yeni eşyalar satın alabilirler. Günümüzde Letgo gibi uygulamalar sayesinde 2. el alışverişi çok yaygınlaşmış ve kolaylaşmıştır.

Letgo hesabını silmeden önce dikkat edilmesi gerekenler neler?

Letgo hesabını kapatmak veya silmek aynı anlama gelir. Her iki seçenekte de hesabınız yok olur. Fakat Letgo hesabından çıkış yapmakla silmek aynı şey değildir. Letgo hesabınızdan çıkış yaptığınız zaman, başka bir cihazdan yeniden girebilirsiniz.

Letgo hesabınızı silmeden veya kapatmadan önce satmakta olduğunuz bir ürün var mı kontrol edin. Aksi takdirde hesabınız kapatıldığı zaman müşteriler ürünlerinize bakamayacak ve sizde normal olarak ürünü satamayacaksınız.

Letgo hesabınızı kapatmadan önce hesabınıza bağlı olan e-mail adresinizi ve hesapla ilgili bilgilerinizi bir yere kaydedin. Sonradan lazım olacağı durumlarda işinize yarayabilir.

Telefondan Letgo hesabı silme adımları nelerdir?

Letgo uygulamasını telefondan kullananlar için telefondan hesap nasıl silinir inceleyelim.

1– İlk olarak telefonumuzdan Letgo uygulamasına girdik. Sol üstte görünen profilimizin üstüne gelelim.

2– Profilimize tıkladıktan sonra, açılan ekrandan sağ üstteki “Ayarlar” sekmesine girelim.

3– Sonra önümüze açılan ekrandan en altta bulunan “Yardım” seçeneğine tıklayalım.

4– Yardım seçeneğine tıkladıktan sonra önümüze açılan ekrandan en aşağıdaki “Teknik destek & Hata raporu” seçeneğini açalım.

5“Teknik destek & Hata raporu” seçeneğine tıkladıktan sonra önümüze aşağıdaki gibi bir sayfa çıkacak. Orada kırmızı ok işareti ile gösterilen yere giriş yapalım.

6– Önümüze çıkan seçeneklerden “Hesabımla ilgili bir sorum var” seçeneğine tıklayalım.

7– Hesabımla ilgili bir sorum var seçeneğine tıkladıktan sonra, altta yeniden bir seçenek kutusu çıkıyor. Bu kısma giriş yapalım.

8– Çıkan seçeneklerden “Hesabımı silmek istiyorum” opsiyonunu seçelim.

9– Alttaki açıklama bölümüne hesabınızı neden sildiğinizi veya kapatmak istediğinizi yazıp “Gönder” seçeneğine tıklayalım.

10– Gönderdikten sonra Letgo uygulamasına kayıtlı olan  mail adresinize Letgo tarafından bir mesaj gönderilecek. Bu mesajı  “Profilimi kalıcı olarak siler misiniz?” diye yanıtlarsanız hesabınız silinecektir. Telefondan Letgo hesabını kaldırma işlemi bu kadar. Şimdi gelin aynı işlemi bilgisayardan nasıl yapıyoruz onu anlatalım.

Bilgisayardan Letgo hesabı silme adımları nelerdir?

Letgo uygulamasını bilgisayardan kullananlar için bilgisayardan Letgo hesabı nasıl silinir, onlara bakalım.

1– Bilgisayardan Letgo hesabımıza giriş yaptıktan sonra, önümüze çıkan pencereden sağ üstteki kendi profilimizin üstüne gelelim.

2– Tıkladıktan sonra sağ tarafta açılan seçeneklerden “Letgo hakkında” yazısını seçelim.

3– Sonra önümüze çıkan pencereden “Yardım” seçeneğine tıklıyoruz.

4– Tıkladıktan sonra önümüze çıkan sayfayı en aşağıya kaydırıp, “Teknik” yazısını seçiyoruz.

5– Önümüze kayıtlı e-mail adresimizin olduğu bir sayfa çıkacak. Oradan kırmızı ok işareti ile gösterilen yere giriyoruz.

6– Tıkladıktan sonra açılan seçeneklerden “Hesabımla ilgili sorum var” seçeneğine tıklıyoruz.

7– Altta bir kutucuk daha çıkacak oraya giriyoruz.

8– O kutucuktaki seçeneklerden “Hesabımı silmek istiyorum” seçeneğine tıklıyoruz.

9– Sonra aşağıda bulunan açıklama kısmına, hesabımızı neden silmek  istediğinizi yazıp, “Gönder” seçeneğine tıklayın. Daha sonra Letgo uygulamasına kayıtlı e-mail hesabınıza Letgo tarafından mesaj gönderilecek. Bu mesajı mobil ile aynı şekilde “Profilimi kalıcı olarak siler misiniz?” şeklinde yanıtlarsanız hesabınız silinecektir. Bilgisayardan Letgo hesabını kaldırma işlemi de bu kadardı. Bu işlemleri sırasıyla yaparsanız Letgo hesabınız silinir.

Letgo silme işleminden sonra ne olur?

Letgo hesabı silme işleminden sonra sattığınız ürünler, mesajlar vb. size ait olan her şey silinir. Letgo hesabınız silindiği için ürünlerle ilgili hiçbir bilgiye bir daha ulaşamazsınız.

Letgo üyelik silme işlemini geri alabilir misiniz?

Letgo hesabınızı sildiniz yani Letgo hesap kapatma işlemini yaptıysanız, bir daha o hesaba ulaşamazsınız. Yeniden Letgo’ya girmek ve ürün satıp-almak için, yeni bir hesap açmanız gerekmektedir.

Bu yazımızda Letgo hesap silme hem telefondan hem de bilgisayar üzerinden nasıl yapılır öğrendik. Letgo üyelik silme işleminden sonra ise, bir daha o hesaba erişilemediğini de sizlere açıkladık. Bu yüzden tekliflerinizi ve ürünlerinizi Letgo hesap kapatma işleminden önce kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz.

Bir cevap yazın

Or

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Letgo hesap silme – Letgo hesap kapatma nasıl yapılır? için yorumda bulun

    Letgo hesap silme – Letgo hesap kapatma nasıl yapılır? için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Letgo hesap silme – Letgo hesap kapatma nasıl yapılır? için ilk yorumu yapabilirsin.